TOP 5 padomi, kā rudenī mainīt savus paradumus matu un ādas kopšanā

Tāpat kā jebkurā sezonā, arī rudenī ir jāpielāgojas laika apstākļu maiņai, ja vēlies palikt pie savas skaistumkopšanas rutīnas. "Dove" vadītāja Paula Elksne ir apkopojusi šī rudens skaistuma padomu sarakstu, kas novērsīs vasaras saules un karstuma radītos bojājumus un sagatavos matus un ādu ziemas sezonai.

1.

Nomaini ķermeņa losjonu uz krēmu

Pixabay

Kad vasaras mitrums gaisā vairs nav jūtams, āda var kļūt sausa un niezoša. Vieglākais veids, kā apturēt niezi, ir veikt pastiprinātu ādas mitrināšanu no galvas līdz pat kājām. "Ķermeņa mitrinošie līdzekļi gan veido ādas aizsargslāni, ļaujot tai saglabāt svaigumu un mitrumu, gan uztur mitruma līmeni ādas ārējā slānī," skaidro Paula Elksne.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Veselība

Pilnībā gatavas melones ir saldas un sulīgas, kas nozīmē to, ka ļoti gardas. Tās nav tikai gardas, bet arī veselīgas. Šoreiz noskaidrosim, kāpēc ieteicams ēst melones (tieši Katalupes šķirnes melones) jeb kādu labumu tās var sniegt mūsu veselībai. Katalupes šķirnes melones no citām melonēm var atšķirt ar to, ka tās ir ar gaišu miziņu, bet oranžu mīkstumu!