Iepriecini sevi ar gardām, pufīgām pankūkām!
Nepieciešams:
- 1 gl olu baltumu cup;
- 1 ēdamk. kukurūzas cietes vai mandeļu miltu;
- stēvija vai cukurs pēc garšas;
- 4,5 g kanēļa;
- 1/3 tējk. sāls;
- 1/4 tējk. vaniļas ekstrakta;
- 1 tējk. sviesta;
- ½ tējk. pūdercukura.
Pagatavošana:
- Saputojiet olu baltumus.
- Olu baltumiem pievienojiet klāt kukurūzas cieti vai mandeļu miltus.
- Pievienojiet masai klāt stēviju vai cukuru, sāli, kanēli, vaniļas ekstraktu.
- Visu saputojiet kopā.
- Uz pannas lieciet sviestu.
- Pannā lejiet aptuveni 80 mililitrus mīklas. Cepiet pankūku no abām pusēm.
- Gatavās pankūkas apkaisiet ar pūdercukuru.
Avots