Recepte: pufīgās kanēļa pankūkas

© unsplash.com

Iepriecini sevi ar gardām, pufīgām pankūkām!

Nepieciešams:

  • 1 gl olu baltumu cup;
  • 1 ēdamk. kukurūzas cietes vai mandeļu miltu;
  • stēvija vai cukurs pēc garšas;
  • 4,5 g kanēļa;
  • 1/3 tējk. sāls;
  • 1/4 tējk. vaniļas ekstrakta;
  • 1 tējk. sviesta;
  • ½ tējk. pūdercukura.

Pagatavošana:

  1. Saputojiet olu baltumus.
  2. Olu baltumiem pievienojiet klāt kukurūzas cieti vai mandeļu miltus.
  3. Pievienojiet masai klāt stēviju vai cukuru, sāli, kanēli, vaniļas ekstraktu.
  4. Visu saputojiet kopā.
  5. Uz pannas lieciet sviestu.
  6. Pannā lejiet aptuveni 80 mililitrus mīklas. Cepiet pankūku no abām pusēm.
  7. Gatavās pankūkas apkaisiet ar pūdercukuru.

Avots

Uzturs

Šķiet, ka visas zināmās tējas variācijas jau ir izmēģinātas - parastā melnā tēja, tēja ar citronu vai apelsīna šķēli, angļu tēja ar pienu. Tomēr izrādās, ka var pagatavot arī tēju ar sāli un sviestu. Vai ir vērts to izmēģināt, raksta “unian.net”.

Svarīgākais