7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu ēst ziemā

© pexels.com

Šie produkti ziemas sezonā ir zaudējuši savas veselīgās īpašības vai - sliktākajā gadījumā - pat kaitē organismam gada aukstākajā laikā.

pexels.com

1. Sparģeļi

Sparģeļus vislabāk ēst pavasarī, kad ir to dabiskais augšanas laiks. Ziemā izplēn ne tikai to garša un tekstūra, bet arī vitamīnu tajos ir daudz mazāk. Šajā laikā tos parasti atgādā no Ķīnas vai Peru un pārvešanas procesā tie zaudē daudz vērtīgu uzturvielu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Vasara ir laiks, kad organisms prasa vieglāku ēdienu, un āda — vairāk mitruma un aizsardzības. Šie krāsainie salāti ir ne tikai vizuāli pievilcīgi un atsvaidzinoši, bet arī bagāti ar uzturvielām, kas veicina veselīgu, starojošu ādu. Lasis, avokado, ogas un zaļumi apvieno Omega-3 taukskābes, antioksidantus, C un E vitamīnus - tas ir īsts skaistuma eliksīrs uz šķīvja! Ar recepti dalās “EatingWell.com”.

Svarīgākais