7 pārtikas produkti, kurus nevajadzētu ēst ziemā

© pexels.com

Šie produkti ziemas sezonā ir zaudējuši savas veselīgās īpašības vai - sliktākajā gadījumā - pat kaitē organismam gada aukstākajā laikā.

pexels.com

1. Sparģeļi

Sparģeļus vislabāk ēst pavasarī, kad ir to dabiskais augšanas laiks. Ziemā izplēn ne tikai to garša un tekstūra, bet arī vitamīnu tajos ir daudz mazāk. Šajā laikā tos parasti atgādā no Ķīnas vai Peru un pārvešanas procesā tie zaudē daudz vērtīgu uzturvielu.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Olbaltumvielas ir viens no četriem makroelementiem, ko nepieciešams uzņemt katru dienu, lai saglabātu sāta sajūtu, veicinātu muskuļu augšanu un uzturētu vispārējo veselību. Tas, cik daudz olbaltumvielu dienā nepieciešams uzņemt, ir atkarīgs no dažādiem faktoriem - vecuma, aktivitāšu daudzuma u.c.

Svarīgākais