7 veselīgas uzkodas, kas patiesībā tādas nav

© pexels.com

5.lapa

pexels.com

5. Jogurti ar zemu tauku saturu

Lai padarītu jogurtus ar zemu tauku saturu gardākus, pārtikas ražotāji tiem pievieno papildus cukuru. Tādējādi ēdot jogurtu ar zemu tauku saturu tiešām ir iespēja uzņemt mazāk taukus, taču cukura klātbūtne tajos ir liela. Tā vietā izvēlies probiotiskos jogurtus, kura garšu un saldumu vari regulēts pats, pievienojot klāt dažādas ogas un augļus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Tiek lēsts, ka mazāk nekā 1 no 10 cilvēkiem dienā patērē ieteicamo šķiedrvielu daudzumu - tiem būtu jābūt 28 līdz 34 gramiem dienā. Nepietiekams šīs vielas daudzums organismā rada problēmas ar gremošanas traktu, lieko svaru, kā arī palielina risku saslimt ar hroniskām slimībām, piemēram, 2. tipa cukura diabētu un sirds un asinsvadu slimībām, raksta “EatingWell”.