7 veselīgas uzkodas, kas patiesībā tādas nav

© pexels.com

5.lapa

pexels.com

5. Jogurti ar zemu tauku saturu

Lai padarītu jogurtus ar zemu tauku saturu gardākus, pārtikas ražotāji tiem pievieno papildus cukuru. Tādējādi ēdot jogurtu ar zemu tauku saturu tiešām ir iespēja uzņemt mazāk taukus, taču cukura klātbūtne tajos ir liela. Tā vietā izvēlies probiotiskos jogurtus, kura garšu un saldumu vari regulēts pats, pievienojot klāt dažādas ogas un augļus.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Domājot par kartupeļu ēšanu, noteikti prātā ienāk neviena vien recepte, kā tos gardi pagatavot. Visās receptēs ir viens vienojošs faktors - kartupeļi pirms ēšanas tiek termiski apstrādāti (vārīti, cepti, sautēti u.c.). Vai kartupeļus var ēst arī tādus kādi tie ir, termiski neapstrādājot? To šoreiz centāmies noskaidrot!

Svarīgākais