Šo recepti iesaka tiem, kas ievēro keto diētu, taču to noteikti var izmēģināt ikviens, ka patīk izmēģināt kaut ko jaunu.
Sastāvdaļas
6 porcijas
Puķkāpostu sadala ziedkopās, liek katliņā uz vidējas uguns un vāra 10 minūtes, līdz tās ir mīkstas.
Bekonu atdzesē un smalki sagriež.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 C un ietauko cepamtrauku ar izsmidzināmo eļļu.
Bļodā sajauc krējuma sieru, skābo krējumu, Čedaras sieru, mocarellas sieru, sasmalcinātu sīpolu, ķiploku pulveri un papriku, pievieno sāli un piparus pēc garšas.
Iemaisa puķkāpostu, 1/2 bekona un 1/2 sīpola.
Masu ieliek sagatavotajā cepamtraukā un pārklāj ar atlikušo bekonu.
Cep 20-25 minūtes vai, kamēr siers ir izkusis.
Dekorē ar atlikušo sīpolu.
Labu apetīti!