Esam raduši likt ēdienu uz liela izmēra šķīvjiem, taču, piemēram, gaļas gabalam nevajadzētu būt lielākam par kāršu kavas kaudzīti, kamēr sieram jāatbilst sērkociņa kastītes izmēram.
Produktu sasaldēšana ir lielisks veids, kā izvairīties no ēdiena izšķērdēšanas, kā arī šādi iespējams ilgāk atsevišķus produktus saglabāt labus ēšanai. Daudzus pārtikas produktus var sasaldēt un tie atkūstot nemaina konsistenci, garšu, bet ir produkti, kurus labāk nelikt saldētavā, jo aukstā temperatūra tos var sabojāt! Šie būs 10 kulinārijā plaši izmantoti produkti, kurus nav ieteicams sasaldēt!
Saeimas deputāts Aleksejs Rosļikovs (“Stabilitātei”) vairs neslēpjas aiz pareizām Latvijas aizstāvības frāzēm, tagad viņš nodarbojas ar nacionālā naida kurināšanu un sāk draudēt tiem, kuri iestājas par latviešu valodu. Rosļikova darbība ir pelnījusi ne tikai formālu nosodījumu, bet arī Valsts drošības dienesta uzmanību. Mūsu aptaujātie Saeimas atbildīgo komisiju deputāti uzskata, ka nacionālo naidu kurinošie ieraksti Rosļikova sociālo tīklu kontos ir nacionālās drošības jautājums.