Dietologs dalās ar 5 vienkāršiem principiem, lai izolācijā zaudētu svaru un ilgstoši noturētu vēlamo

© pexels

5.lapa

pexels.com

5. Porciju izmēri

Esam raduši likt ēdienu uz liela izmēra šķīvjiem, taču, piemēram, gaļas gabalam nevajadzētu būt lielākam par kāršu kavas kaudzīti, kamēr sieram jāatbilst sērkociņa kastītes izmēram.

Avots

Uzturs

Produktu sasaldēšana ir lielisks veids, kā izvairīties no ēdiena izšķērdēšanas, kā arī šādi iespējams ilgāk atsevišķus produktus saglabāt labus ēšanai. Daudzus pārtikas produktus var sasaldēt un tie atkūstot nemaina konsistenci, garšu, bet ir produkti, kurus labāk nelikt saldētavā, jo aukstā temperatūra tos var sabojāt! Šie būs 10 kulinārijā plaši izmantoti produkti, kurus nav ieteicams sasaldēt!

Svarīgākais