7 padomi, kā ēst veselīgi, strādājot no mājām

© pexels.com

2.lapa

pexels.com


2. Nestrādājiet virtuvē

Ja vien tas iespējams, centieties iekārtot savu darba vietu zonā, kas neatrodas virtuvē. Ja ledusskapis pastāvīgi atrodas jūsu redzeslaukā, kārdinājums ik pa brīdim pārbaudīt tā saturu var izrādīties nepārvarams. Uz virtuvi būtu jādodas tikai tad, kad plānojat ieturēt kādu no dienas galvenajām ēdienreizēm vai pienācis laiks veselīgai uzkodai. Turklāt, lai nesagrēkotu ar ledusskapī noglabātajiem našķiem, veselīgas uzkodas ieteicams sagatavot jau iepriekš - šim nolūkam lieliski noderēs gabaliņos sagriezti augļi vai dārzeņi, rieksti un žāvēti augļi.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.

Svarīgākais