10 mīti par veselīgu diētu, kuriem tūlīt pat jāpārstāj ticēt

© pexels.com

4.lapa

pexels.com

4. Brūnais cukurs ir veselīgāks par balto cukuru

Patiesībā brūnajā cukurā ir tikpat daudz kaloriju, cik baltajā cukurā.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Olbaltumvielas ir svarīgas organismam dažādu iemeslu dēļ. Ēdot olbaltumvielām bagātus ēdienus, mēs palīdzam uzturēt labu imūnsistēmu, veicinām muskuļu augšanu, labāk strādā vielmaiņa u.c. Tomēr, ikdienā uzņemot pārlieku daudz olbaltumvielas, varam nodarīt sev pāri. Kas par daudz, tas par skādi! Noskaidrojiet trīs būtiskākās blakusparādības ar kurām var nākties saskarties, ja olbaltumvielas tiek uzņemtas pārlieku lielā daudzmā.