7 pārsteidzošas lietas, kas var notikt ar organismu, ja katru dienu ēdīsi gurķus

© Pexels

5.lapa

Pexels

5. Stiprāki kļūs kauli

Gurķos ir K grupas vitamīni un kalcijs, kas ir būtiski stipriem kauliem. K vitamīns mazina kaulu lūzumu risku un palīdz tiem labāk absorbēt kalciju.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Vasara ir laiks, kad organisms prasa vieglāku ēdienu, un āda — vairāk mitruma un aizsardzības. Šie krāsainie salāti ir ne tikai vizuāli pievilcīgi un atsvaidzinoši, bet arī bagāti ar uzturvielām, kas veicina veselīgu, starojošu ādu. Lasis, avokado, ogas un zaļumi apvieno Omega-3 taukskābes, antioksidantus, C un E vitamīnus - tas ir īsts skaistuma eliksīrs uz šķīvja! Ar recepti dalās “EatingWell.com”.

Svarīgākais