7 pārsteidzošas lietas, kas var notikt ar organismu, ja katru dienu ēdīsi gurķus

© Pexels

5.lapa

Pexels

5. Stiprāki kļūs kauli

Gurķos ir K grupas vitamīni un kalcijs, kas ir būtiski stipriem kauliem. K vitamīns mazina kaulu lūzumu risku un palīdz tiem labāk absorbēt kalciju.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Uzturs

Domājot par kartupeļu ēšanu, noteikti prātā ienāk neviena vien recepte, kā tos gardi pagatavot. Visās receptēs ir viens vienojošs faktors - kartupeļi pirms ēšanas tiek termiski apstrādāti (vārīti, cepti, sautēti u.c.). Vai kartupeļus var ēst arī tādus kādi tie ir, termiski neapstrādājot? To šoreiz centāmies noskaidrot!

Svarīgākais