6 lietas, kuras nevajadzētu pirkt, lai neizskatītos nabadzīgi

© pexels.com

Mēs citu acīs vēlamies izskatīties labi un satriecoši. Tomēr reizēm mūsu centība var ciest neveiksmi. Eksperti nosauc sešas lietas, kuras nevajadzētu pirkt, lai citu acīs neizskatītos nabadzīgi.

unsplash.com

1. Apavi ar sarkanu zoli

Christian Louboutin apavu firmas zīme ir to spilgti sarkanā zole. Šie apavi ir dārgi. Ja jums mājās ir šīs firmas apavi, tas liecina, ka jums nav finansiālu grūtību jeb ir pietiekami daudz naudas un to pamanīs arī citi. Aptuveni pirms pieciem gadiem šie apavi bija īsts hits modes pasaulē. Daudzi uzņēmumi kopēja šo ideju un arī lēti apavi tagad ir nopērkami ar sarkanas krāsas zoli. Tā kā mūsdienās šādus apavus var iegādāties praktiski ikviens, jo ir apavi arī par ļoti draudzīgu cenu, sarkanas zoles vairs neliecina par bagātību. Tieši tāpēc, ja nevarat atļauties orģinālos Christian Louboutin apavus, eksperti iesaka nepirkt tādus, kas kopē to orģinālo stilu.

unsplash.com

2. Perfekti saskaņotas rotaslietas

1990. gados daudzas sievietes, kuras vēlējās citiem parādīt, cik turīgas ir, vienlaikus valkāja identiski saskaņotas rotaslietas. Auskari, rokasprādzes, kaklarotas un gredzeni - viss bija ieturēts vienā stilā. Šobrīd tas vairs nav aktuāli, lai arī daudzi cilvēki joprojām uzskata, ka, ja nēsā rotaslietas, tad tām ir jābūt līdzīgām. Mūsdienās modes pasaulē pastāv uzskats, ka jo vairāk stilu spēsiet sajaukt kopā, jo labāk, orģinālāk izskatīsieties.

unsplash.com

3. Plāns tualetes papīrs

Tualetes papīrs var būt dārgs, tāpēc daudzi cilvēki izvēlas iegādāties lētākos variantus. Tomēr eksperti norāda, ka tā nav gudrākā ideja. Lētie tualetes papīri ir daudz plānāki, tāpēc, apmeklējot tualeti, tie tiek vairāk izmantoti un ātrāk iztērējas, un ir nepieciešams iegādāties jaunu papīru. Ieteicams iegādāties dārgāku papīru, kuru vienā lietošanas reizē nebūs vajadzība izmantot lielos apjomos, tādējādi patiesībā ieekonomēsiet naudu!

unsplash.com

4. Viltotu apģērbu, aksesuāru valkāšana

Zīmolu drēbes un apģērbi ir dārgi. Daudzi cilvēki tos nevar atļauties, tāpēc reizēm krīt kārdinājumā un iegādājas līdzīga izskata viltotas preces. Vairumā gadījumu viltotiem luksusa zīmoliem ir ļoti slikta kvalitāte. Tāpēc labāk iegādāties lētāku zīmolu apģērbu, nevis pirkt viltotas preces, kuras nebūs kvalitatīvas.

pexels.com

5. Krāsainas un raibas bikses

Bikses ir viens no populārākajiem ikdienas apģērbiem. Ja arī jūs ikdienā bieži valkājat bikses, iegādājoties pievērsiet uzmanību to kvalitātei. Labāk par biksēm samaksāt nedaudz vairāk, nekā izvēlēties lētākas bikses, kuras īsti neder, nepiestāv vai ir nekvalitatīvas. Eksperti iesaka arī pievērst uzmanību bikšu izskatam, ja tās ir raibas un krāsainas, tās ātrāk izies no modes. Labāk iegādāties klasiskus un vienkāršus modeļus bez apdrukas, mežģīnēm un citiem dekoratīviem elementiem.

unsplash.com

6. Izbalējuši dvieļi

Jebkurš audums laika gaitā zaudē savu krāsu, bet tas jo īpaši tas attiecas uz dvieļiem. Dvieļi tiek izmantoti regulāri un tāpat arī mazgāti, tāpēc tie ātrāk nekā citas lietas var zaudēt savu krāsu. Labāk izvēlieties dvieļus maigos toņos, nevis spilgtas krāsas, jo tie tik ātri nezaudēs savu sākotnējo izskatu. Izbalējuši dvieļi neizskatās labi!


Avots

Dzīvo gudri!

Šis nekaitīgais, bet reizēm vizuāli traucējošais ādas stāvoklis var ietekmēt mūsu pašapziņu. Lai palīdzētu labāk izprast celulīta veidošanās cēloņus un sniegtu padomus tā mazināšanai, savos ieteikumos dalās kosmētiķe Kristiāna Šņepste un farmaceite Liene Graudiņa.

Svarīgākais