8 produkti, kurus mazgājam nepareizi

© PN/Scanpix/Leta

4.lapa

pexels.com

4. Zivis

Svaigas zivis nav jāmazgā, ja vien tās tādas netaisāties arī ēst. Augsta temperatūra iznīcinās visas baktērijas. Skalojot zivis, pastāv risks, ka baktērijas izplatīsiet pa visu virtuvi. Galvenais ir kārtīgi nomazgāt rokas, nazi un dēli pēc zivs griešanas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Mitrums un nepatīkama smaka skapjos ir problēma, kas var sabojāt gan apģērbu, gan garastāvokli. Nav obligāti uzreiz skriet uz veikalu pēc dārgām smaku neitralizējošām kapsulām – palīgā var nākt pavisam vienkāršs produkts, kas droši vien jau atrodas jūsu virtuvē - tie ir rīsi! Ar ieteikumu dalās “apartmenttherapy.com”.

Svarīgākais