No augļiem un dārzeņiem būs daudz lielāks ieguvums, ja tos ēdīsi ar visu mizu, jo tajā ir daudz antioksidantu un šķiedrvielu, kas palīdz mazināt izsalkumu un ilgāk just sātu.
Kokosriekstu eļļa jau sen vairs nav tikai eksotisks pārtikas produkts. Pateicoties tās barojošajām un antibakteriālajām īpašībām, tā ir kļuvusi par universālu “dabīgo līdzekli”, kuru daudzi tur nevis ledusskapī, bet vannasistabā vai pat rokassomiņā. Lūk, pieci noderīgi veidi, kā kokosriekstu eļļu izmantot ārpus virtuves, kopā ar “Healthline.com”.
Tuvākajās stundās vietām Latvijas austrumu daļā gaidāms pērkona negaiss ar stiprām lietusgāzēm, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.