8 fakti par šokolādi, kuri, iespējams, tevi pamatīgi pārsteigs

© Panthermedia/Scanpix/LETA

4.lapa

pexels.com

4. Pasaulē pirmā piena šokolāde tika radīta Šveicē, kad Daniels Pīters šokolādes maisījumam izdomāja pievienot sauso pienu. Kopš tā laika garduma popularitāte pieauga un nekad tā arī nav samazinājusies.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Kokosriekstu eļļa jau sen vairs nav tikai eksotisks pārtikas produkts. Pateicoties tās barojošajām un antibakteriālajām īpašībām, tā ir kļuvusi par universālu “dabīgo līdzekli”, kuru daudzi tur nevis ledusskapī, bet vannasistabā vai pat rokassomiņā. Lūk, pieci noderīgi veidi, kā kokosriekstu eļļu izmantot ārpus virtuves, kopā ar “Healthline.com”.

Svarīgākais