8 fakti par šokolādi, kuri, iespējams, tevi pamatīgi pārsteigs

© Panthermedia/Scanpix/LETA

3.lapa

pexels.com

3. Šokolādi cietā formā radīja britu konditors Džozefs Frajs. Viņš sajauca kakao pulveri, liķieri, cukuru, kakao elļu un iegūto masu salēja formiņas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Vasara – tas ir laiks, kad mēs vēlamies atvērt logus, ielaist telpās svaigu gaisu un baudīt gaišās, siltās dienas. Diemžēl šis prieks nāk arī ar vienu mazāk patīkamu blakni – kukaiņiem. Sīkie, lidojošie un rāpojošie “ciemiņi” bieži ielavās iekšā, īpaši, ja mājās ir ko pasmaržot vai pagaršot. Par laimi, ir vienkāršs un dabīgs veids, kā samazināt viņu vēlmi uzturēties mūsu telpās – ar pareizo grīdu mazgāšanas recepti, ar kuru dalās “Home&Garden” eksperti.

Svarīgākais