8 fakti par šokolādi, kuri, iespējams, tevi pamatīgi pārsteigs

© Panthermedia/Scanpix/LETA

3.lapa

pexels.com

3. Šokolādi cietā formā radīja britu konditors Džozefs Frajs. Viņš sajauca kakao pulveri, liķieri, cukuru, kakao elļu un iegūto masu salēja formiņas.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Kokosriekstu eļļa jau sen vairs nav tikai eksotisks pārtikas produkts. Pateicoties tās barojošajām un antibakteriālajām īpašībām, tā ir kļuvusi par universālu “dabīgo līdzekli”, kuru daudzi tur nevis ledusskapī, bet vannasistabā vai pat rokassomiņā. Lūk, pieci noderīgi veidi, kā kokosriekstu eļļu izmantot ārpus virtuves, kopā ar “Healthline.com”.

Svarīgākais