Zinātnieki nosauc pārtikas piedevu kodus vielām, kas izraisa vēzi

© pixabay

3.lapa

pixabay

Visu veidu emulgatori, kas ļauj saglabāt produkta struktūru, rada daudz briesmu.

Piemēram, ieteicams atteikties no produktiem, kas satur piedevu E512, jo tā pārpalikums var ne tikai izraisīt metālisku garšu mutē, bet pat veicināt nelabumu vai vemšanu.

Avots

Dzīvo gudri!

Lieldienām tuvojoties, jāsāk domāt par to, kā uzklāt krāšņu svētku galdu, pārlieku daudz netērējoties. Ar nelielu radošu pieskārienu ēdamistabu un visu mājokli var sapost svētkiem, papildinot jau esošās lietas ar dažiem jauniem akcentiem. Jau senāk iegādātais tekstils jaunās kombinācijās var izskatīties gluži svinīgi, bet traukus var saskaņot unikālā harmonijā. Interjera dizainers iesaka fokusēties uz dažādiem akcentiem, teiksim, galda centrālo rotājumu, traukiem un tekstilu, lai Lieldienu galda klājums šogad atšķirtos no iepriekšējiem.

Svarīgākais