Zinātnieki nosauc pārtikas piedevu kodus vielām, kas izraisa vēzi

© pixabay

3.lapa

pixabay

Visu veidu emulgatori, kas ļauj saglabāt produkta struktūru, rada daudz briesmu.

Piemēram, ieteicams atteikties no produktiem, kas satur piedevu E512, jo tā pārpalikums var ne tikai izraisīt metālisku garšu mutē, bet pat veicināt nelabumu vai vemšanu.

Avots

Dzīvo gudri!

Kokosriekstu eļļa jau sen vairs nav tikai eksotisks pārtikas produkts. Pateicoties tās barojošajām un antibakteriālajām īpašībām, tā ir kļuvusi par universālu “dabīgo līdzekli”, kuru daudzi tur nevis ledusskapī, bet vannasistabā vai pat rokassomiņā. Lūk, pieci noderīgi veidi, kā kokosriekstu eļļu izmantot ārpus virtuves, kopā ar “Healthline.com”.

Svarīgākais