5 populāri produkti, kurus patiesībā nevajag likt ledusskapī

© pexels.com

2.lapa

pexels.com

2. Augļus un ogas

Banāni zemā temperatūrā nogatavojas, tāpēc ledusskapī tie ātri kļūs brūni. Persiki, kivi, aprikozes, mango un granātāboli, savukārt, ledusskapī saglabāsies zaļi un, visticamāk, sabojāsies. Citrusa augļus bojā mitrums, kas ir ledusskapī, tāpēc tie ātrāk sāks pūt. Citrons un laims ātri absorbē dažādas smakas.

Ogas ilgāk paliks svaigas istabas temperatūrā, jo ledusskapī esošais mitrums tām kaitē.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Mitrums un nepatīkama smaka skapjos ir problēma, kas var sabojāt gan apģērbu, gan garastāvokli. Nav obligāti uzreiz skriet uz veikalu pēc dārgām smaku neitralizējošām kapsulām – palīgā var nākt pavisam vienkāršs produkts, kas droši vien jau atrodas jūsu virtuvē - tie ir rīsi! Ar ieteikumu dalās “apartmenttherapy.com”.

Svarīgākais