7 veidi, kā pārliecināties, ka nopirktie produkti nekaitēs veselībai

© pixabay

3.lapa

pixabay

3. Ignorē spilgtas krāsas iepakojumus

Izrādās, ka produktu krāsa var ietekmēt mūsu uztveri par to. Piemēram, zaļā krāsas asociējas ar organisku pārtiku, ātklāj "Brightside". Centies ignorēt krāsas un koncentrējies uz sastāvdaļām. Ja redzi pievienotās garšas un konservantu sarakstu, produkts noteikti nebūs organisks.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Vai esi pamanījis, ka jau no virtuves plaukta nākošs aromāts spēj pacelt noskaņojumu, radīt mājīguma sajūtu vai pat uzburt atmiņas par bērnību? Smaržām ir neticami spēcīga ietekme uz mūsu emocijām un fizioloģiju, jo tās stimulē smadzeņu daļu, kas atbild par atmiņām un emocijām. Tāpēc garšvielas un ēdiena aromāti nav tikai kulinārijas sastāvdaļa – tie ir arī sava veida “noskaņojuma slēdži”, raksta “psychologytoday.com”.

Svarīgākais