7 kļūdas, ko pieļaujam gatavojot ēdienu mājās, kas apdraud veselību

© pixabay

2.lapa

pixabay

2. Ēdiena dzesēšana pirms likšanas ledusskapī

Daudziem ir paradums atstāt vairākām ēdienreizēm domāto ēdienu atdzist pirms to ievietot ledusskapī. Izrādās, ka arī šādi mēs palīdzam vairoties baktērijām tajā. Atceries, ka pagatavotu ēdienu istabas temperatūrā nevajadzētu turēt ilgāk par divām stundām.

Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Dzīvo gudri!

Zāļu tējas, kuras zaudējušas smaržu vai garšu, vai tām beidzies derīguma termiņš, ne vienmēr ir jāizmet. Pat pēc tam, kad aromāts vairs nav tik izteikts, tās var noderēt dažādos praktiskos veidos gan mājsaimniecībā, gan dārzā, iesaka “The Spruce”.

Svarīgākais