Sabiedrības krējums atklāj harmoniska dzīvesveida noslēpumu

© F64 Photo Agency

4.lapa

Sevis lutināšana un skaistuma rituāli

Una Ulme, žurnāla Pastaiga skaistuma redaktore uzsver, ka skaistumkopšanas rituāli sievietei ir vislabākā lutināšana - ikdienas rituāli, kas sākas ar ādas attīrīšanu un atsvaidzināšanu, un atbilstošu sejas kopšanas produktu izvēli, kas vienlaikus veic aizsargājošu funkciju, lai āda nezaudētu mitrumu un tiktu pasargāta no ārējās vides ietekmes. Savukārt vakaros pēc dekoratīvās kosmētikas noņemšanas Una aicina lutināt ādu ar aktīvo vielu un vitamīnu bagātinātiem serumiem, ko ikviena ādas tipam piemeklēs u/v Stockmann profesionālās konsultantes.

F64 Photo Agency

“Tā kā ādas atjaunošanās procesi naktī notiek daudz aktīvāk, šāds vakara rituāls ir nenovērtējams, lai no rīta pamostos ar svaigu un skaistu sejas ādu.” viņa piebilst.

Unas ieteikumiem pievienojas Maija Rozīte, Radio un TV programmu vadītāja, divu bērnu mamma: “Skaistuma un labsajūtas rituāli iedvesmo mani būt labai visās dzīves lomās!” viņa stāsta.

F64 Photo Agency

“Mans katras dienas ritms ir pietiekami spraigs, un tāpēc visa izdošanās pamatā ir laika un loģistikas plānošana. Iespējams, daudziem tas izklausās kā vergošana un pakļaušanās plāniem un rāmjiem, taču es, kā strādājoša, aktīva mamma, jau sen esmu sapratusi, ka vienkārši esmu plānotāja tips, un iespēja visu pagūt, rūpīgi saliekot visas lietas pa plauktiem, rada man nepieciešamo komforta un miera sajūtu. Tikai tad ir iespējams paspēt visu - gan pavadīt laiku ar ģimeni, veltīt laiku darbam, mājas un virtuves rūpēm, kā arī pievērsties sev, kas ir panākumu un izdošanās atslēga, lai cik egoistiski tas kādam šķiet.” Maija stāsta, ka lLaiks sev viņai nozīmē sportošanu, satikšanos ar draudzenēm, kino, teātri, koncertus, ceļojumus, skaistumkopšanas procedūras un pat vienkāršu pavizināšanos mašīnā - vienatnē un ar savu mūziku, pagrieztu uz pašu skaļāko!

“Mana pārliecība ir, ka tikai tad, kad varam atļauties šīs savas sievišķīgās lietiņas un darīšanas, pietiek spēka un iedvesmas būt labai visās citās dzīves lomās!”
Turpinājumu lasi nākamajā lapā

Svarīgākais