Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Latvijā \ Rīgā

Četri pretendenti gatavi projektēt Čaka ielas posma pārbūvi

© Reinis Hofmanis/ F64 Photo Agency

Rīgas domes Satiksmes departaments izsludinātajā iepirkumā par Marijas ielas un Aleksandra Čaka ielas posma atjaunošanas projekta izstrādi pieteikušies četri pretendenti, pastāstīja departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

SIA "Projekts 3" piedāvātā līgumcena ir 88 000 eiro, SIA "Projekts EAE" - 58 860 eiro, bet SIA "Rem Pro" - 110 338 eiro. Savukārt uzņēmums SIA "Vertex projekti" iesniedzis sadarbības piedāvājumu par 99 811 eiro.

Patlaban departaments vēl veic visu iesniegto pretendentu piedāvājumu izvērtēšanu un uzvarētājs tiks paziņots tuvāko nedēļu laikā.

Jau vēstīts, ka departaments izsludinājis iepirkumu par Marijas ielas un Aleksandra Čaka ielas posma no Merķeļa ielas līdz Pērnavas ielai seguma atjaunošanas projektēšanas dokumentācijas izstrādi un autoruzraudzību.

Iepirkuma nolikums paredz, ka projektēšanas dokumentācijas izstrāde jāveic 140 dienu laikā. Projektētājiem jāparedz iespēja ekspluatēt Marijas un Čaka ielu būvdarbu laikā, jārisina ūdens novadīšana no ietvēm, kā arī jāparedz lietus ūdens kanalizācijas sistēmas remonts un atjaunošana un jāizpilda citi nosacījumi.