Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Latvijā \ Politika

Šlesers: LPP/LC piedalīsies vēlēšanās un startēs kā atsevišķa partija

© f64

Partija "LPP/LC" piedalīsies paredzamajās Saeimas ārkārtas vēlēšanās, startējot tajās kā atsevišķa partija, trešdien LNT raidījumā "900 sekundes" uzsvēra partijas līderis Ainārs Šlesers.

Lūgts komentēt LPP/LC partneru - Tautas partijas (TP) - lēmumu organizāciju likvidēt, deputāts vien uzsvēra, ka "šāds lēmums ir katras partijas ziņā, ja Tautas partija pieņem šādu lēmumu, tā ir viņu izvēle".

Turpretī LPP/LC šim piemēram nesekos un gatavosies paredzamajām vēlēšanām.

"LPP/LC ir partija, kas ir pārstāvēta ne tikai šajā ["Par labu Latviju"] apvienībā, bet mēs ieņemam vadošos amatus daudzās Latvijas pašvaldībās, mēs esam viena no divām vadošajām partijām Rīgas pilsētā, kur mēs esam pēdējo gadu laikā gana veiksmīgi strādājuši sadarbībā ar "Saskaņas centru", mēs esam pēdējo gadu vadījuši arī Jūrmalas pilsētu. (..) Ļoti daudz pašvaldībās mēs ieņemam vadošo lomu, līdz ar to mūsu pozīcija ir viennozīmīga - mēs gatavosimies šīm vēlēšanām, un mēs startēsim kā patstāvīga partija, nevis vairs apvienībā," uzsvēra Šlesers.

Viņš arī klāstīja, ka zemie reitingi pirms vēlēšanām nav būtiski, jo viņa pārstāvētajam politiskajam spēkam tie nekad nav bijuši spoži, taču vēlēšanās partija atbalstu tomēr gūst.

Jau vēstīts, ka TP un LPP/LC 10.Saeimas vēlēšanās startēja kopā ar apvienības "Par labu Latviju" sarakstu un patlaban veido arī kopīgu frakciju.

Ziņots arī, ka TP biedri pagājušajā nedēļas nogalē pieņēma lēmumu partiju likvidēt.