Sporta entuziasts devies 120 km garā skrējienā, lai dotu iedrošinājumu jauniešiem dzīvot pilnvērtīgu dzīvi

© unsplash.com

Labdarības organizācijas "Palīdzēsim.lv" brīvprātīgais, sporta entuziasts Helmuts Rasa šodien plāno sākt 120 kilometru skrējienu "Rīga-Saldus", lai palīdzētu jauniešiem, kuri ikdienā piedzīvo dažādus gan fiziskus, gan mentālus izaicinājumus, dotu iedrošinājumu un atbalstu dzīvot pilnvērtīgāku, sportiski aktīvāku dzīvi, informē "Palīdzēsim.lv".

Katrs kilometrs būs veltīts jauniešu attīstībai, izaugsmei un veselības uzlabošanai. Skrējiena mērķis ir informēt sabiedrību, iedrošināt ikvienu atbalstīt un nepalikt vienaldzīgam.

Skrējiena starts plānots plkst.3 Rīgā, Viskaļu ielā 36, bet finišs - vēlu vakarā pie Saldus Svētā Jāņa luterāņu baznīcas.

Lai atbalstītu Helmuta iniciatīvu un iedrošinātu jauniešus, Helmuts un "Palīdzēsim.lv" aicina ziedot tīmekļvietnē "palidzesim.lv".

Pagājušajā gadā Helmutam neizdevās pilnībā īstenot savu mērķi, aizskrienot līdz Saldus Sv. Jāņa luterāņu baznīcai, taču viņš ir apņēmības pilns šogad turpināt iedvesmot un pieveikt skrējienu, skaidroja organizācijā.

Latvijā

No 16.septembra visu nākamo nedēļu visā Eiropas Savienībā (ES) norisināsies Eiropas ceļu policijas tīkla "Roadpol" organizētā ikgadējā akcija "Drošības dienas", kuras laikā pievērsīs uzmanību ceļu satiksmes drošību prasību ievērošanas nepieciešamībai un mēģinās mazināt ceļu satiksmes negadījumos bojāgājušo un cietušo skaitu, aģentūru LETA informēja Valsts policijā (VP).

Svarīgākais