Sinoptiķi precizē laikapstākļu prognozi Jāņiem - prognozē īslaicīgu lietu

© Baiba Buceniece, F64 Photo Agency

Meteoroloģiskā informācija kopš trešdienas ir nedaudz mainījusies. Lietus varbūtības un nokrišņu intensitātes prognozes liecina, ka 23. un 24. jūnijā kopumā nokrišņu varētu būt mazāk nekā sākumā prognozēts.

Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs norāda - pavisam stabili sauss un silts laiks periodā no 23. līdz 26. jūnijam nav gaidāms. Aizvien virs Latvijas valdīs atlantiskās gaisa masas, tomēr debesis būs daļēji mākoņainas un plašas nokrišņu zonas, kas nestu ilgstošākus un intensīvākus lietus, virs Latvijas nav gaidāmas.

Lielāka varbūtība ir nelieliem un īslaicīgiem lietiem, iespējams arī pērkona negaiss.

Gaisa temperatūras prognoze, saglabājoties valdošajiem vējiem no rietumiem, dienvidrietumiem vējiem, būtiski nemainās: minimālā temperatūra nakts stundās gaidāma +10...+16 grādu robežās, bet dienas laikā gaiss iesils līdz +17...+22 grādiem.

Latvijā

Aizsardzības sistēmas un Nacionālo bruņoto spēku iekšienē, ārpus komunikācijas, ir daudz lietu, kuras vajag mainīt un būs jāmaina, komentējot secinājumus pēc Krievijas drona nokrišanas Latvijas teritorijā, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Svarīgākais