Rīgā suns līdz nāvei saplosa astoņus mēnešus vecu bērnu

Pagājušās nedēļas sestdienā Rīgā noticis kārtējais traģiskais negadījums - suns līdz nāvei saplosījis astoņus mēnešus vecu bērnu.

Cietušais bērns slimnīcā nonācis sestdien, 29.septembrī, no kādas adreses Rīgā, Viršu ielā. Pēc pagaidām neoficiālas informācijas, bērnu sakodis paša mājas suns, kas bijis vidēja lieluma šķirnes.

Namniece pastāstīja, ka bērniņam bija skartas dzīvībai bīstamas vietas - lielie asinsvadi un artērijas, un mediķu pūles mēģināt bērna dzīvību beigušās neveiksmīgi.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes preses pārstāvis Toms Sadovskis, sestdien Teikas iecirkņa apkalpojamā teritorijā noticis negadījums, kad boksera šķirnes suns uzklupis astoņus mēnešus vecai meitenītei. Pēc pašreizējās informācijas, suns uzbrucis bērnam, kad meitenīte bija pierāpojusi pie mājdzīvnieka brīdī, kad tas ēdis.

Dzīvnieks šajā ģimenē, kas esot labvēlīga, dzīvojis jau ilgāku laiku un līdz šim nekādu agresiju nav izrādījis.

Lai noskaidrotu precīzus notikušā apstākļus, policijā par notikušo ir sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas - par noziedzīgiem nodarījumiem pret personas veselību.

Svarīgākais