Atpakaļ uz nra.lv

Samanta Tīna: Es lepojos ar to, ko mēs izdarījām

Portāls nra.lv 21.maijs 2021, 3:50
 
Ekrānšāviņš no FB
Lai gan Samanta Tīna neiekļuva Eirovīzijas finālā, viņa jūtas lepna, ka uzkāpusi uz Eirovīzijas lielās skatuves. "Es izdarīju visu, kā gribēju. Varu uzsist sev pa plecu,” Samanta teica saviem līdzjutējiem īsi pēc Eirovīzijas otrā pusfināla noslēguma.

"Ziniet, kā ir? Ir reāli kruti, vai ne? Pamēģiniet jūs šim visam iziet cauri! Tie, kas prasīs, kad mēs atbrauksim mājās, kur tad mēs likām savu kroni... Mums joprojām ir kronis, vai ne? Ziniet, mīļie? Es lepojos ar to, ko mēs izdarījām! Es lepojos ar savām meitenēm, lepojos ar savu komandu. Es uzskatu, ka godam iznesu Latvijas vārdu Eiropā," emocionālā video, kas ievietots “Facebook” pēc pusnakts, teica Samanta Tīna.

Latvija palika starp septiņām valstīm, kas neiekļuva šā gada Eirovīzijas finālā. No pirmā pusfināla cīņu par uzvarētājas godu turpinās Norvēģija, Izraēla, Krievija, Azerbaidžāna, Malta, Lietuva, Kipra, Zviedrija, Beļģija, Ukraina, no otrā pusfināla - Albānija, Serbija, Bulgārija, Moldova, Portugāle, Islande, Sanmarīno, Šveice, Grieķija, Somija. Fināls norisināsies sestdien, 22. maijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:06

Jaunākās diskusijas