Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Daudzbērnu māmiņa Ventspilī, paklausot ubagam, laimē 25 000

© Scanpix

Vakar, 27.jūlijā, Latvijas Loto birojā bija ieradusies veiksminiece, kura 22.jūlija Viking Lotto izlozē uzminēja piecus skaitļus un papildskaitli (5+1) un laimēja 25 757,91 eiro, informē "Latvijas Loto" Mārketinga daļas vadītāja Aiga Roziņa. Laimīgā loterijas biļete tika iegādāta Ventspilī, Jūras ielā 10, SIA "Ventspils grāmatnīca" tirdzniecības vietā.

Laimētāja savu vārdu un profesionālo nodarbošanos plašākai sabiedrībai atklāt nevēlējās, vien pastāstīja, ka ir rīdziniece un daudzbērnu māmiņa. Pagājušajā nedēļā viņas ar draudzeni devušās uz Ventspili atpūsties. Pastaigas laikā pa pilsētu rīdzinieces uzrunājusi kāda persona, kas uz ielas lūgusi žēlastības dāvanas.

„Es iespēju robežās vienmēr mēģinu palīdzēt un ziedot cilvēkiem, kam tas ir nepieciešams", stāsta veiksminiece. Tā arī šajā reizē - viņa ziedojusi 10 eiro. „Es iedevu sievietei naudu, bet viņa man teica, lai eju, lūk, tajā grāmatnīcā un nopērku pirmo loterijas biļeti, kura iekrīt acīs", stāsta laimētāja, neslēpjot, ka pašai šis gadījums liekas amizants, sevišķi tāpēc, ka viņa nav māņticīga, kā arī nemēdz piedalīties loterijās.

Draudzenes nolēmušas, ka atpūtas braucienā piedzīvojumi ir nepieciešami, tāpēc devušās uz grāmatnīcu, kur laimētāja nopirkusi Viking Lotto biļeti. Par laimestu rīdziniece uzzinājusi, kad viņai piezvanījusi draudzene un atgādinājusi, ka loterijas biļete ir jāpārbauda, jo lasījusi, ka tieši tajā grāmatnīcā pirkta loterijas biļete ir laimējusi vairāk kā 25 tūkstošus eiro. Vaicāta par to, kā plāno tērēt laimestu, laimētāja atteica, ka nauda noderēšot viņas bērnu priekam.