Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: zvaigznes nesola mieru, paredzamību un drošību

Diena sāksies ar krīzi, zvaigznes nesola mieru, paredzamību un drošību. Eksperimentos iespējamas problēmas. Joprojām ir lielas iespējas iedzīvoties traumās, iekulties problēmās ar tehniku un elektroniku, iespējami negaidīti blakusefekti. Nogurums var raisīt aizkaitināmību un strīdus. Tehniskās problēmās būs nepieciešams morāls atbalsts.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Daudziem šī būs sasprindzināta diena. Iespējamas avārijas situācijas, strīdi ar draugiem un mājiniekiem, izmaiņas plānos, neatliekami darbi. Var tikt apstrīdēta jūsu profesionālā autoritāte.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Jau no paša rīta jābūt uzmanīgiem, jo situācijas būs neparedzamas, stresainas un pat bīstamas. Nāksies panervozēt, atvairīt uzbrukumus. Liela iespējamība iekulties strīdos, mainīt plānus, zaudēt darbus, iemantot problēmas un pat traumas.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Negaidītas rūpes, un ir liela iespējamība, ka tās būs visu dienu. Neraugoties uz pūlēm (reizēm arī – pateicoties tām) var pieaugt neparedzēti sarežģījumi. Būtu labi, ja blakus būs uzticami palīgi.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Saskarsieties ar neparedzamiem uztraukumiem un riskiem, brīžam situācija būs pat kritiska. Iespējamas problēmas ar biznesu un bērniem. Radoši, tehniski un darījumu eksperimenti būs bīstami.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Pat neceriet, ka notikumi attīstīsies rāmi. Par tur, kur vētras un negaisi it kā nebūs iespējami, varētu būt pat pamatīgs negaiss. Var būt sarežģījumi laulībā, ģimenē, draudzībā, darījumos un sfērās, kas saistītas ar karjeru un īpašumiem.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Varētu būt negaidīts komandējums, arī citi neordināri piespiedu pasākumi. Nav vērts kalt plānus, jo apstākļi visu var mainīt. Haoss var radīt problēmas ar veselību.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Ieteicams atlikt jebkādas plānveida akcijas, arī maksājumus, pirkumus un pārdošanu. Veiksme atnāks tikai kritiskā un neparastā brīdī.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Sarežģīta diena. Ar savu nelīdzsvarotību svarīgi nepadziļināt objektīvas grūtības un neizbēgamas problēmas. Nav vērts nervozēt par sīkumiem. Uzmanieties no traumām.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Piesardzība būs šīs dienas galvenais vārds, varētu teikt – moto. Darbus labāk darīt slepenībā, nav vēlams atklāt savu taktiku un dvēseliskās saites. Neviens manevrs negarantēs simtprocentīgu aizsardzību.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Liktenis dos iespēju veiksmīgi izlavierēt no kritiskas situācijas, turklāt vēl no tās gūt noteiktu pieredzi. Esiet gatavi neparedzamiem liktenīgiem notikumiem, to dēļ var nākties uztraukties, jo īpaši tad, ja tiks skarti jūsu resursi.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nervoza diena. Iespējama negaidīta krīze ģimenē, sarežģīts profesionālais tests, riskants gājiens biznesā. Iespējamas traumas ceļā uz jaunām virsotnēm.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Liktenis būs labvēlīgs, tomēr neiztiks bez uztraukumiem un piedzīvojumiem. Nav vēlams iesaistīties avantūrās, esiet gatavi neparedzētām problēmām un negaidītiem blakusefektiem. Iespējami konflikti jums nepazīstamā vietā.