Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Horoskopi

HOROSKOPI: laba diena pārbaužu un inventarizācijas veikšanai

Ļoti svarīgi būs darboties praktiski, noteiktā sistēmā, pēc zināma plāna. Apmācībām būs labas sekmes, bet nāksies būt savaldīgam. Saruna sāksies ar neuzticēšanos, kontroli, testēšanu, personības identificēšanu. Laba diena pārbaužu un inventarizācijas veikšanai, instrukciju pētīšanai, diagnostikai, atskaišu rakstīšanai, birokrātisku jautājumu kārtošanai.

Auns 21.marts - 19.aprīlis
Zvaigznes iesaka uz laiku atslēgties no peripetijām, kas saistītas ar attiecībām, un ķerties klāt rutīnas darbu veikšanai. Laba diena, lai koncentrētos uz nepatīkamiem, bet nepieciešamiem sīkumiem.
Vērsis 20.aprīlis - 20.maijs
Ar pārliecību varat ķerties klāt jebkādam darbam. Nav ieteicams sākt jaunu projektu, turklāt paaugstinātā tempā. Negaidiet un neprasiet no sevis vairāk, nekā reāli ir iespējams.
Dvīņi 21.maijs - 20.jūnijs
Produktīva diena, lai gan varētu būt arī daudz rūpju. Ļoti laba diena kārtības ieviešanai mājās un darba vietā.
Vēzis 21.jūnijs - 22.jūlijs
Zvaigznes iesaka neieciklēties uz pienākumiem, ja jums pagaidām nav ideju to risināšanai. Vislabākais veids, kā atslēgties – nenervozēt. Nedrīkst aizmirst par veselību.
Lauva 23.jūlijs - 22.augusts
Vēlams būt praktiskiem un neatlaidīgiem. Slinkums un nevērība rezultātā var dārgi maksāt. Veiciet inventarizāciju, uzskaiti, ieviesiet kārtību.
Jaunava 23.augusts - 22.septembris
Būsiet tendēti sekot saviem ieradumiem, izdabāsiet savam garastāvoklim un vājībām. Intuīcija pateiks priekšā izvēli. Mēģiniet, lai jūsu plāni būtu saskaņā ar apkārtējo vēlmēm.
Svari 23.septembris - 22.oktobris
Nenāks par sliktu vienatne. Vēlams koncentrēties uz konkrētiem darbiem, izvairīties no jebkā, kas varētu novērst uzmanību. Ideāls laiks ģenerāltīrīšanai.
Skorpions 23.oktobris - 21.novembris
Veiksmīgi atradīsiet nišu, kurā sekmīgi darboties. Labāk nepalaist garām veiksmīgu dienu komunikācijai ar kolēģiem un draugiem, birokrātisku jautājumu risināšanai.
Strēlnieks 22.novembris - 21.decembris
Ieteicami mērķtiecīgi kontakti, piemēram, profesionālas diskusijas vai konsultācijas ar ārstu. Ļoti labas sekmes, izmantojot slēgtus informācijas kanālus. Analīze, ekspertīze, diagnostika, atskaites – jomas, kurās varētu būt labas sekmes.
Mežāzis 22.decembris - 19.janvāris
Aprēķini īstenosies, minējumi piepildīsies. Seni un labi pārbaudīti informācijas avoti nepievils. Sekojot plānam, var būt labas sekmes pašizglītošanā.
Ūdensvīrs 20.janvāris - 18.februāris
Nav ieteicams krist panikā un panīkumā, nokļūstot kritiskā situācijā. Nebūs grūti izvairīties no problēmām, ja vien būsiet aktīvi, precīzi, ar pietiekami labu pieredzi.
Zivis 19.februāris - 20.marts
Neatlieciet sen ieplānotas sapulces, vizītes un pārrunas. Jābūt gataviem pārbaudēm un formalitātēm. Personiska rakstura sarunas var būt pat ļoti lietišķas un sausas.