virtuļi

Vakar, 18:03
Mēs visi vismaz reizi esam domājuši: kāds ēdiens ir viskaitīgākais mūsu veselībai?
2.nov 2022
Šis ir ābolu laiks! Tāpēc piedāvājam jums izmēģināt pavisam jaunu recepti - ābolu virtuļus.
11.okt 2021
Mīksti, gaisīgi, zeltaini brūni virtulīši ar ievārījumu pazūd no šķīvja vienā mirklī. Tāpēc iesakām gatavot uzreiz dubultporciju un pievērt acis uz kaloriju skaitīšanu! Vismaz kādā īpašā gadījumā.
6.apr 2021
No rauga pankūku mīklas var cept ne tikai apaļas pankūkas, bet arī pankūkas, kas atgādina virtuļus. It īpaši, ja tās iemērc izkausētā šokolādē vai apkaisa ar pūdecukuru. Atšķirībā no īstajiem virtuļiem mīklā ir mazāk miltu un tie nav jāpeldina eļļā. Pietiek, ja eļļa pannā ir plānā kārtiņā.
9.apr 2020
"Rimi" piedāvā gardu recepti - kā pagatavot 12 sulīgus krāsnī ceptus virtuļus.
14.sep 2019
Gan virtuļus, gan bambolini tradicionāli vāra karstā eļļā. Taču tos var arī cept cepeškrāsnī (190 grādos aptuveni 10 minūtes, ja tie ir vidēja izmēra) un, tikko izņemtus no cepeškrāsns, apsmērēt ar izkausētu sviestu, tad izvārtīt cukurā. Arī šādi sagatvoti, tie būs gardi, taču tie nebūs virtuļi ar tam raksturīgo garšu. Bambolini parasti tiek pildīti ar vaniļas krēmu, taču tie labi garšo, arī pildīti ar ievārījumu.
4.jun 2018
Jūnija sākumā ASV atzīmēta nacionālā virtuļu diena, tostarp tika sarīkots virtuļu ēšanas čempionāts. Labāko rezultātu uzrādīja Metjū Stounijs, apēdot 48 virtuļus astoņās minūtēs.
photo_camera
4.sep 2017
Virtuļi ir leģendāri kārumi, kurus ēd ne tikai amerikāņu policisti, kā to mums rāda filmās, bet arī gardums ar ko sevi palutināt steidzīgā darba dienā.
10.sep 2009
15. septembrī Brīvības ielā 89, reizē ar pirmo virtuļu ātrēšanas čempionātu, tiks atklāts pirmais virtuļu tīkla restorāns "Don Donulis".