“Gandrīz siļķe kažokā, bet vienkāršotā versijā. Mierīgi var pasniegt svētkos. Ieraudzīju vienā zviedru mājas lapā un nolēmu padalīties ar recepti. Es nezinu, vai tas zviedriem ir kāds nacionālais ēdiens, piemēram, kā mums rasols. Es nolēmu, ka mūsu mentalitātei noteikti garšos,” iedrošina virtuves huligāns Pipars.
Plānojot svētku galdu, ir iespēja ģimeni, tuviniekus un draugus sapulcināt kopā un iepriecināt ar kādu īpašu, šo tik ļoti ierasto salātu pasniegšanas veidu. Turklāt gastronomiskie eksperimenti virtuvē būs arī pateicīgs veids satuvināties, gatavojot kopā ar kādu.
Politologs Filips Rajevskis šoreiz nerunā par poltiku, bet gan visai ikdienišķām lietām, kā, piemēram, pārtiku. Viens no pirkumiem viņam sagādājis īpaši nepatīkamu brīdi.