Jūrmalas Restorānu nedēļā, kas norisināsies no šodienas līdz 1.decembrim, šogad piedalīsies 27 pilsētas restorāni un kafejnīcas, informē pilsētas tūrisma informācijas centrs.
Šodien sāksies Rīgas Restorānu nedēļā, kas notiks līdz 10.novembrim, informē Rīgas investīciju un tūrisma aģentūras Starptautiskā mārketinga nodaļas vadītāja Rita Pētersone.
Novembra svētku laikā Latvijas Piļu un muižu asociācija aicina izbaudīt restorānu nedēļu pilīs un muižās, kur no 11.novembra līdz 21.novembrim tiks gatavots gardēžu rudens piedāvājums, aģentūru LETA informēja asociācijas prezidents Roberts Grinbergs.
Šodien sākas ikgadējā Rīgas tūrisma attīstības biroja (RTAB) rīkotā restorānu nedēļa galvaspilsētā, norāda RTAB sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Anna Blaua.
Šogad organizētajā "Restorānu nedēļā", kas norisinājās no 7. no 13.oktobrim, novērots ārvalstu viesu skaita pieaugums, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, pastāstīja Rīgas tūrisma attīstības biroja (RTAB) pārstāve Anna Blaua.
No 7. līdz 13. oktobrim Rīgā notiek Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau sešpadsmitā Live Rīga organizētā Restorānu nedēļa, kurā šoreiz pieteikušies 40 Rīgas restorāni. Restorānu sagatavotās ēdienkartes apskatāmas portālā www.LiveRiga.com.
No šodienas līdz nedēļas beigām, 14. oktobrim, Rīgā notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa, kurā īpašu trīs kārtu maltīti piedāvās 52 Rīgas restorāni un kafejnīcas. Restorānu sagatavotās ēdienkartes iespējams apskatīt portālā www.LiveRiga.com.
«Valmiermuižas alus vēstniecības» restorāna šefpavāram Uģim Veitam 2018. gada rudens Rīgas restorānu nedēļa ir jau trešā. Vienlaikus tā ir iespēja eksperimentēt un pienākums pārsteigt restorāna viesus ar ko nebijušu, unikālu un ļoti, ļoti garšīgu. Saistībā ar Latvijas simtgadi akcentētas ir latviskās vērtības un produkti.
2018. gada rudens Rīgas restorānu nedēļa ieies vēsturē kā laiks, kad Rīgas restorānu piedāvājumā valdīja Latvija visā savā daudzveidībā un garšu buķetē. Restorāns «Kaļķu vārti» šefpavāres Ingas Cīrules vadībā piedāvā izcilu trīs kārtu maltīti, kurā dominē latviskās vērtības gan produktu izvēlē, gan pagatavošanas niansēs, ieviešot mūsdienu tendences, bet saglabājot vēstures tradīcijas.
No 8. līdz 14. oktobrim Rīgā notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā ir jau četrpadsmitā Restorānu nedēļa, kurā šoreiz pieteikušies 53 Rīgas restorāni un kafejnīcas. Restorānu sagatavotās ēdienkartes no 19. septembra varēs apskatīt portālā www.LiveRiga.com
Jau nākamajā nedēļā, no 9. līdz 15.oktobrim, Rīgā norisināsies Rudens Rīgas restorānu nedēļa. Tā būs jau vienpadsmitā Rīgas restorānu nedēļa, kurā šoreiz savu dalību ir pieteikuši un gardēžus laipni gaidīs 45 restorāni. Apmeklētājiem tiks piedāvāta iespēja par pievilcīgu cenu 15 vai 20 eiro ļauties baudpilnam garšas piedzīvojumam un nobaudīt trīs ēdienu maltīti, ko sagatavojis katra restorāna šefpavārs.
No 8.-14. maijam Valmierā pirmo reizi norisinās Restorānu nedēļa. Nedēļas ietvaros gardēžiem iespēja nobaudīt izsmalcinātas maltītes kādā no pieciem piedāvātajiem restorāniem Valmierā, Burtnieku un Kocēnu novados.
Atzīmējot Pavasara Rīgas restorānu nedēļas tuvošanos, kas notiks no 16.līdz 22.maijam, 30.aprīlī plkst.13:00 Esplanādē norisināsies otrais viesmīļu skrējiens. Ņemot vērā pagājuša gada lielo interesi un augušo Restorānu nedēļas dalībnieku skaitu, paredzēts, ka skrējienā varētu piedalīties vairāk nekā 100 viesmīļu.