Sākas tradicionālā Rīgas restorānu nedēļa

Attēlam ir ilustratīva nozīme. © Dāvis Ūlands/F64

No šodienas līdz 13.oktobrim Rīgā norisināsies gadskārtējā Restorānu nedēļa, kurā šogad piedalīsies 40 galvaspilsētas restorāni.

Pasākumā piedalās vairāki desmiti pilsētas restorānu ar īpaši izstrādātu ēdienkarti, kuras pamatā vismaz pusei jābūt Latvijā audzētiem vai ražotiem produktiem.

Rudens Rīgas restorānu nedēļā piedalās tādi restorāni un kafejnīcas kā "AC Lounge", "Amber", "Annas dārzs", "Astor", "Atelpa", "Avalon", "B-Bārs restorāns", "Bon vivant", "C.U.T.", "Čarlstons", "Čemodāns", "Duvel’s Pub", "Elements", "Equus", "Fifty Six°N Twenty Four°E Restorāns", "Hercogs Ķīpsala", "Hercogs Mežaparks", "Laivu centrs", "Mielotava", "Mio", "Moltto Grill&Wine", "Muzeja restorāns", "Osta", "OZO restorāns", "Piramīda", "Sokrāts", "Steiku Haoss" un "Tinto".

Tāpat piedalās arī "3 Pavāru restorāns", "Tam labam būs augt!", "Bibliotēka No.1", "Dome", "Entresol", "Garage", "Gutenbergs terase", "Kaļķu vārti", "Kolonāde. Mūsu stāsti..", "MUUSU", "Restorāns 3" un "Stage 22".

Rudens Rīgas restorānu nedēļu organizē Rīgas Tūrisma Attīstības birojs (RTAB) un tās mērķis ir stimulēt vietējās virtuves attīstību, sekojot pasaules tendencēm, vienlaikus nezaudējot šim reģionam raksturīgos produktus un vēsturiskās pagatavošanas metodes.

Svarīgākais