redīsi

30.jun
Tirgu un lielveikalu plaukti jau no pirmajiem pavasara mēnešiem ir pārpildīti ar dārzeņiem, taču ne visi šie produkti ir pilnīgi droši.
25.mai
Redīsi ir vieni no visvairāk vasarā sētajiem augiem, un tie ir lieliski piemēroti audzēšanai kopā ar bērniem. Tie aug ātri un ir gatavi četras nedēļas pēc sēšanas. Raža noteikti jānovāc, tiklīdz redīsi ir pietiekami lieli, lai tos varētu ēst, jo tie ātri kļūst kokaini un nebaudāmi.
19.jun 2021
Medicīnas zinātņu doktors, uztura speciālists Mihails Ginsburgs pastāstijis par redīsu ietkemi uz cilvēka veselību, kā arī atklājis, kā pareizi būtu jāēd redīsi, vēsta lenta.ru.
29.nov 2020
ASV Nacionālā aeronautikas un kosmosa administrācijas (NASA) astronauti veic interesantu eksperimentu - mikrogravitācijas apstākļos Starptautiskajā kosmosa stacijā audzē redīsus.
26.jūl 2019
Dārzeņiem ir maz kaloriju, bet tie ir bagātīgi ar vitamīniem, minerāliem un citām būtiskām uzturvielām. Turklāt daudzi no tiem ir bagāti ar šķiedrvielām, taču tajos ir maz ogļhidrātu. Portāls "Healthline" apkopojis dārzeņus, kurus ir vislabāk iekļaut savā dietā.
23.jūl 2019
Redīsi ir lieliska un veselīga uzkoda, turklāt no tiem iespējams pagatavot gardus salātus. Šajā dārzenī ir daudz vērtīgu uzturvielu, kas to padara par draugu mūsu veselībai. Portāls "Healthline" apkopojis redīsu pozitīvās īpašības uz mūsu veselību.
16.jun 2018
Re­dī­sus vis­bie­žāk pie­rasts ēst uz sviest­mai­zes, sa­lā­tos, iz­man­tot arī auk­stā zu­pā, tā ta­jos sa­gla­bā­jas vēr­tī­gās vie­las.
28.mai 2018
Re­dī­sus vis­bie­žāk pie­rasts ēst uz sviest­mai­zes, sa­lā­tos, iz­man­tot arī auk­stā zu­pā, tā ta­jos sa­gla­bā­jas vēr­tī­gās vie­las.
9.jun 2017
Ja gribat nobaudīt pašmāju redīsus to labākajā formā, svaigus, maigus un kraukšķīgus, tas jādara tagad. Redīsiem nav pa prātam vasaras vidus karstums un sausums, tad tie kļūst sīvāki un sīkstāki.