mērces

Vakar, 18:03
Pirmkārt pastāv parastās majonēzes mazkaloriju versijas. Tas ir vienkāršākais veids, kā kontrolēt kalorijas. Tomēr veselīgāka alternatīva lielveikalu majonēzei ir mājās gatavota versija. To pagatavot nav grūti, jo īpaši tāpēc, ka var kontrolēt pievienotās sāls daudzumu.
30.mar
Lai gluži bez svētkiem ar neiztrūkstošajām olu kaujām nepaliktu, atliek vien nedaudz pacensties un sarūpēt vismaz trīs dažādas un ļoti apetelīgas mērcītes.
21.mar 2023
Šķiet, ka nu jau visi kaut reizi ir dzirdējuši, ka cukura lietošana ir jāierobežo un ka pārmērīga cukura lietošana ietekmē gan svaru, gan ādas stāvokli, pasliktina imunitāti, pašsajūtu un palielina dažādu slimību risku. Cukura un citu vienkāršo ogļhidrātu lietošana veicina straujas glikozes svārstības, kas ne tikai ietekmē veselību, bet arī enerģijas līmeni un apetīti.
photo_camera
16.okt 2020
Pasaulē sastopami vairāk nekā 350 pastas veidi, turklāt, kā izrādās, ka formai ir ne tikai estētiska funkcija, bet arī gluži praktiska - tā ietekmē mērces un pastas saderību. Lai nepazustu tulkojumā un nebūtu jāmācās no galvas "lielā itāļu pastas vārdnīca", esam apkopojuši dažus trikus un vadlīnijas izcilai pastas maltītei!
23.aug 2011
Pure Food sākusi ražot hrenovinu – tomātu mērci ar mārrutkiem, ziņo portāls db.lv.