Kad sākas ievārījumu, marinējumu un citu labumu gatavošana ziemai, daudzām saimniecēm rodas jautājums – vai drīkst atkārtoti izmantot stikla burciņu vāciņus? Glīti noskrūvējami metāla vāciņi pēc konservu izēšanas šķiet pārāk labi, lai tos izmestu, taču vai tie tiešām vēl der drošai uzglabāšanai? Skaidro “StillTasty.com”.
Ir brīži, kad burkciņa vienkārši atsakās atvērties, un vāciņu nāksies sabojāt, taču daži patiešām efektīvi triki prasa tikai prātu, nevis spēku. Šeit ir vienkārši un droši veidi, kā tikt galā ar stingro vāciņu, raksta “Tasting Table”.
Kabaču sasaldēšana ir lielisks veids, kā saglabāt to vasaras garšu ziemas mēnešos. Šādi glabāti kabači ir lieliski piemēroti dažādiem ēdieniem, tostarp cepšanai. Bet kā to izdarīt pareizi? Dalās “Martha Stewart”.
Divpadsmit sociālā riska ģimenēm Rēzeknes novadā šogad dota iespēja piedalīties projektā Darba terapija. Katrai ģimenei tika piešķirti 83 eiro mazdārziņa ierīkošanai un uzturēšanai, lai saviem spēkiem varētu sarūpēt pārtikas krājumus ziemai.