Kafejnīcas

21.dec 2009
Pēdējos mēnešos Latvijā arvien straujāk izplatās gripa un hepatīts. Lai gan mediķi atkal un atkal atgādina, ka cīņā ar šīm slimībām pirmām kārtām ir jāievēro personīgā higiēna, nereti vīrusi mūsu organismos nonākt pašu neuzmanības dēļ, piemēram, kad pirms pusdienošanas sabiedriskās ēdināšanas iestādēs esam aizmirsuši nomazgāt rokas.
9.dec 2009
Pēdējos mēnešos Latvijā arvien straujāk izplatās gripa un hepatīts. Lai gan mediķi atkal un atkal atgādina, ka cīņā ar šīm slimībām pirmām kārtām ir jāievēro personīgā higiēna, nereti vīrusi mūsu organismos nonākt pašu neuzmanības dēļ, piemēram, kad pirms pusdienošanas sabiedriskās ēdināšanas iestādēs esam aizmirsuši nomazgāt rokas. Tieši tādēļ, lai no malas novērtētu, kā gripas un hepatīta laikā uzvedas "ārpusmājas pusdienotāji", nra.lv veica eksperimentu.
20.nov 2009
Pusdienojot bistro, klients atvēl naudas summu, kas nepārsniedz divus latus, tāpēc bieži atsakās no gaļas ēdieniem, ir novērojis restorāna Kaļķu vārti šefpavārs Ēriks Dreibants. Arī citviet, baudot maltīti, apmeklētāji rēķinās ar mazāku naudu.