cukura līmenis asinīs

27.jun
Amerikāņu zinātnieki atklājuši, ka ēšanas secība var ietekmēt cukura līmeni asinīs un samazināt pārēšanās risku. Saskaņā ar pētījumu, kas publicēts žurnālā Nature Medicine, ja vispirms ēdat olbaltumvielas vai šķiedrvielas un pēc tam ogļhidrātus, tas palīdzēs izvairīties no strauja glikozes līmeņa kāpuma, kas izraisa izsalkumu un svara pieaugumu.
7.apr
Daži tā dēvētie veselīgie ēdieni var izraisīt strauju cukura līmeņa paaugstināšanos asinīs, norāda eksperti. Var izvēlēties veselīgu pārtiku, lai uzlabotu savu veselību un labklājību, taču daži no šiem tā dēvētajiem veselīgajiem pārtikas produktiem var izraisīt strauju cukura līmeņa paaugstināšanos asinīs, izraisot insulīna pieplūdumu, enerģijas pārrāvumus un palielinātu badu.