Marinējumi ir laba uzkoda, taču tie ne vienmēr sniedz tik lielu sajūsmu, cik vēlaties, lai baudītu vēl labāku garšu. Pavisam vienkāršs pagatavošanas veids var pārvērst pikantus marinētus gurķus par ēdienu, kas patiešām garšo lieliski.
Nepareiza pārtikas produktu kombinācija var kaitēt organismam - pēc ekspertu domām, dažas produktu kombinācijas var traucēt gremošanai, izraisīt nogurumu, sliktu elpu vai pat zarnu slimības, raksta “tv3.lt”.
Bekonu vislabāk baudīt svaigā veidā, tāpēc, zinot, kā pamanīt sabojātu bekonu un to pareizi uzglabāt, var novērst pārtikas izšķērdēšanu un pasargāt no pārtikas izraisītām slimībām.
Ilzes Burkovskas-Jakobsenas dokumentālā filma "Bekons, sviests un mana Mamma" saņēmusi pirmo vietu Varšavas Multimēdiju festivālā "The Art of Document".