Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Antra Stafecka svīdusi mokošos deju treniņos

© F64 Photo Agency

Antra Stafecka neapšaubāmi bija arī viena no visglītāk ģērbtajām Eirovīzijas konkursantēm, tāpat perfekts bija arī viņas dziedājums, bet dejošanā meitenei līdzīgu vispār nebija.

Antra Stafecka pārsteidza gan žūriju, gan klausītājus– dziedāt un vienlaikus atraktīvi dejot ir grūti. Lai dziedājums būtu perfekts, Stafecka cītīgi trenējusies– mēneša garumā katru dienu pa piecām stundām mācījusies apvienot dejošanu ar nevainojamu dziedāšanu. «Gluži kā skolā!» smejas Antra.

«Dziesmas2013» finālā Antra Stafeckaizpildīja dziesmu «When You Are». Noklausoties savu vizītkarti pirms pašas uzstāšanās, kurā Stafecka atklāja savus sasniegumus dzīvē, viņu pārņēmis emociju vilnis, kas turējies līdz pat dziesmas pēdējai taktij. «Mēs pasaulē esam salīdzināmi kā viens smilšu graudiņš, bet es savu sasniegumu esmu padarījusi lielāku līdz ar jauna smilšu graudiņa radīšanu, kas ir mana bērniņa piedzimšana,» sarunā ar »VZ« uzreiz pēc uzstāšanās savu vizītkarti papildināja Stafecka. Par pašas priekšnesumu dziedātājas prieks bija neviltots, viņa skaļā balsī sauca: «I’m Happy!» (Esmu priecīga!– angļu val.). Kā noskaidroja »VZ«, Stafecka turpināšot deju nodarbības, turklāt dažādos žanros– modernās dejas, klasiku, sporta dejas, šova dejasutt., jo jebkura deja esot skaista. «Galvenais ir neaizrauties ar akrobātiku. Nezinu, vai es varētu uzmest ritenīti un tajā pašā laikā dziedāt,» jokoja Antra.