Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Ieva Lase ar draudzenēm snovo un meditē Itālijas sniegotajās virsotnēs

© Privāts arhīvs

Televīzijas spēļu vadītāja, skaistumkonkursa «Mis Latvija 2008» titula ieguvēja un daudzu citu starptautisku skaistumkonkursu dalībniece Ieva Lase martā devās nedēļu ilgā atpūtas, meditācijas un sporta ceļojumā uz Itālijas slēpošanas kūrortu draudzeņu kompānijā.

Ar snovbordu aizraujas jau 15 gadus

Itālija ir viens no Ievas Lases iecienītākajiem ceļojumu galamērķiem, turp viņa dodas vismaz reizi divos gados un katru reizi gūst jaunus piedzīvojumus un iespaidus. Šajā reizē viņa devās uz slēpošanas apgabala Madonna di Campiljo sniegotajiem kalniem, lai varētu izbaudīt pūdersniega braucienus caur mežiem un bezceļiem.

Lase sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj, ka ar snovbordu nodarbojas jau 15 gadus. Snovbords, viņasprāt, ir sporta veids, kas sevī apvieno gan fizisko slodzi, gan arī palīdz atbrīvot prātu. Braucot no kalna ar dēli, ir jākoncentrējas, jo jebkuras mazākās kļūdas dēļ var nokrist - sasist dibenu, galvu vai savainot ceļus.

Šā brauciena laikā Ieva uz Itālijas kalniem līdzi ņēma savu snovborda dēli, kas, ceļojot lidmašīnā, tika nodots bagāžā. Ieva stāsta, ka mēdz arī snovborda dēļus īrēt, uzsverot, ka tas ir lielisks veids, kā izmēģināt jaunākos dēļu modeļus un uzzināt aktuālākās tendences. Savukārt, ja uz kalnu dodies ar savu dēli, tad perfekti to spēj pārvaldīt, jo zini dēļa nianses un ko ar to var izdarīt. Ieva atklāj, ka par savu snovborda inventāru rūpējas pati, gadā reizi to aiznesot uz servisu, kur tiek veikti nepieciešamie apkopes darbi.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv