Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ieva Lase jubileju svin kopā ar Astanas tautu

© TV3 publicitātes foto

6. jūlijā 29. dzimšanas dienu atzīmēja TV3 spēles «SuperBingo» vadītāja un skaistumkonkursa «Mis Latvija 2008» titula ieguvēja Ieva Lase.

Runājot par dzimšanas dienas īpašajiem rituāliem, skaistumkaraliene atklāj, ka beidzamajos gados aizsākusi tradīciju - dzimšanas dienas priekšvakarā viņa atrod laiku tikai sev, lai atcerētos, kāds bijis aizvadītais gads, par ko sev uzraksta vēstuli: «Šis ir īpašs rituāls, jo reizēm šķiet, ka gads tik ātri paskrējis un nekas ārkārtīgi svarīgs nav noticis, bet patiesībā, kad apsēdies un padomā, - uh! Katrs gads ir tik piepildīts un īpašs. Ārkārtīgi priecājos par dzimšanas dienu un, tiklīdz pulkstenis nosit 00.00 un ir 6. jūlijs, tā sāku svinēt un pateikties, ka man ir dota šī iespēja te būt! Nākšana pasaulē ir fantastisks notikums!»

Atzīmējot jubilejas, Ieva katru gadu rīkojusi tematiskās ballītes, kuras izvērtās par vienu no vasaras karstākajiem notikumiem draugu vidū. «Īpaši atmiņā ir palicis kāds gads, kad svinību tematika bija hipiji. Šajā gadā vecvecāku māju bija plānots nojaukt, un, par godu tematikai, sapirkām daudz krāsu baloniņu, un katram viesim bija uzdevums izdaiļot nojaucamo ēku. Galarezultāts bija mākslas šedevra cienīgs,» neaizmirstamo jubileju atminas gaviļniece.

Šajā dzimšanas dienā Ieva Lase vēlas sajust savu tuvāko cilvēku mīlestību, jo pati atrodas tālu prom no Latvijas. «Šis gads būs nedaudz citādāks, jo 6. jūlijā saistībā ar darba pienākumiem esmu Astanā, kur šī diena ir arī prezidenta Nazarbajeva dzimšanas diena un ir oficiālie valsts svētki. Līdz ar to savu dzimšanas dienu svinēšu kopā ar visu Astanas tautu, atzīmējot Astanas kā galvaspilsētas 20 gadu jubileju,» atklāj jubilāre.

»Vakara Ziņas« sūta sveicienus jubilārei!