Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ieva Lase uzliek pozitīvas brilles

© NO IEVAS LASES PERSONĪGĀ ARHĪVA («INSTRAGRAM»)

«Pozitīvi domāt nebūt nenozīmē par visu smaidīt un ignorēt dzīves problēmas un situācijas. Pozitīvi domāt nozīmē uzlikt pozitīvas brilles un mierpilni pieņemt notiekošo,» saka TV spēles «Superbingo» vadītāja un «Mis Latvija 2008» Ieva Lase.

Viņa sapratusi, ka dzīvē jau tāpat ir daudz visādas ķibeles, kuras mēs nevaram ietekmēt, bet - mēs varam ietekmēt to, kā mēs tās uztveram. Tāpēc viņa aicina mierpilni pieņemt situācijas, kuras mēs nevaram ietekmēt.

«Tā nav samierināšanās, bet gan pieņemšana. Mēs varam dusmoties par ziemu, par aukstumu, par slapjdraņķi, par ierobežojumiem, bet tas nemaina, ka tie pastāvēs. Labāk priecāties un pieņemt tos, jo tad var atbilstoši saģērbties un baudīt šos dabas brīnumus, ko daudzi pat savā dzīvē nekad nav redzējuši,» viņa raksta savā «Instagram» kontā. Protams, arī Ieva grib siltumu un gaismu, lai, ejot ārā, nav jāvelk vēl piecas kārtas un uz ielas viens otru nepazīstam. «Gribas satikt draugus neierobežotā daudzumā un kārtīgi samīļot, sabučot, nebaidoties nodot kādu nevēlamu bacili. Gribas dejot līdz rītausmai festivālā kopā ar vēl vairākiem simtiem sasvīdušu cilvēku un tad kailiem skriet peldēt saullēktā. Ceļot, izgaršot un ieelpot citas valstis un to kultūras.
Tas viss būs - pacietību un piesardzību tagad, mīļie, lai atkal drīz varam to visu baudīt!»