Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide \ Pasākumi

"Mis Latvija" Ieva Lase iekļūst "Miss World Sportswoman" finālā

© F64

Jūrmalniece Ieva Lase no 6.novembra līdz 15.decembrim piedalās Miss Pasaule konkursā, kas notiek Dienvidāfrikā, Johannesburgā.

Pusotra mēneša laikā meitenēm ir vairāki pārbaudījumi - iekšējie konkursi, līdzdalība modes skatēs, oficiālas pieņemšanas, dažādi izbraucieni un citas aktivitātes, kuras pastāvīgi vērtē žūrija.

Ieva telefonsarunā min: "Atlase Miss World Sportswoman konkursam notika ļoti negaidīti, jo kāds no organizatoriem bija aizmirsis mūs informēt. 10 minūtēs bija jābūt gatavām sporta sacensībām! Pārbaudījumi bija grūti un slodze liela, jo īsā laika posmā jāveic pēc iespējas lielāks vingrojuma atkārtojumu skaits."

Šajā atlasē tiek izvēlētas 40 meitenes komandu sacensībām un finālistes vienam no Miss World apakškonkursiem - Miss World Sportswoman konkursam, kura uzvarētāja automātiski iekļūst noslēguma konkursa finālā.

Jau 3 stundas pēc atlases noslēguma, kļuva zināmas sešas Miss World Sportswoman finālistes - to starpā Latvijas pārstāve Ieva Lase!

"Konkurence bija ļoti sīva un mums bija jāveic nopietni vieglatlētikas pārbaudījumi. Es sacentos ar meitenēm, kuras profesionāli nodarbojas ar sportu!" komentē Ieva. Kaut arī individuālajās sacensībās Ieva palika aiz pirmā trijnieka, viņas pārstāvētā komanda ieguva 1.vietu komandu sacensībās.

"Šādos konkursos ļoti būtisks ir tuvu cilvēku atbalsts. Es pagaidām esmu viena, bet ļoti priecājos, ka fināla nedēļā Mis Pasaule konkursā mani atbalstīs māsa Elīna!" pēc aktīvās sporta dienas stāsta Ieva.