Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Kādus faktus par sevi sociālajos tīklos atklāj jaunais LTV šefs?

© Instagram

28. martā Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) apstiprināja, ka Latvijas Televīzijas (LTV) valdes priekšsēdētāja amatu ieņems Einārs Giels (38). Jaunais LTV šefs līdz tam strādājis a/s «Olainfarm» kā mārketinga tirgus datu analītiķis.

Pirms jaunā amata iegūšanas Einārs Giels nebija publiska un atpazīstama personība, tādēļ viņa vārds daudziem asiocējas vien ar uzņēmumu «Olainfarm». Gielu var nosaukt par plašu nozaru speciālistu, kā vēsta jaunā LTV šefa CV un publiskotā informācija, viņš līdz šim ir strādājis vairākās darbavietās. Izglītību biznesa menedžementā ir apguvis biznesa augstskolā «Turība». Iepriekš guvis pieredzi tādos uzņēmumos kā a/s «Preses nams», kur no 1999. līdz 2006. gadam bija vecākais speciālists kvalitātes jautājumos, sākot no 2016. gada strādājis par Kvalitātes vadības sistēmu vadītāju būvmateriālu ražotnē SIA «Cross Timber Systems», bet biznesa augstskolā «Turība» ir pildījis lektora un Uzņēmējdarbības vadības fakultātes domes locekļa pienākumus, sākot no 2014. gada, kā arī bijis lektors Latvijas Jūras akadēmijā.

Viņš ir arī projekta «Biznesa konsultācijas» īpašnieks un galvenais konsultants.

Darbojies SIA «Arhitektonika» projektēšanas grupā, kas, kā norādīts uzņēmumu datubāzē «Lursoft», tika likvidēta 2012. gada 17. oktobrī. Tāpat arī «Lursoft» atrodamā informācija vēsta, ka viņš bijis komercķīlas devējs komercbankai a/s «GE Money», bet komercķīlas akts Nr. 100101655 tika dzēsts 2010. gada 25. martā.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv