Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Latvietis pamet Igaunijas izglītības ministri ar sešiem bērniem

© Facebook

Kamēr Igaunijas izglītības un zinātnes ministre Mailisa Repša (44) mājās cīnījās pret augstu temperatūru saviem sešiem bērniem, viņas vīrs, latviešu jurists Agris Repšs, ar sociālo tīklu starpniecību paziņoja, ka ir atradis jaunu sievu un pavadījis medusmēnesi Kubā. Mailisai šī ziņa bija tikpat kā pērkona spēriens no zilām debesīm, raksta Igaunijas ziņu portāls «Delfi». Šis šķiršanās skandāls pirms nedēļas sašūpoja visu Igauniju, kad vietējie mediji «Kroonika» un «Delfi» rakstīja, ka izglītības ministre Mailisa Repša šķiras no vīra.

«Man bija nedēļa, lai par to padomātu. Pirmās pazīmes, ka kaut kas nebija pareizi, varēja jau pamanīt vasarā: sieviete vienmēr jūt tādas lietas. Bet frāze «jā, man ir cita» izskanēja tikai jūlija beigās. Kad esi nodzīvojusi ar vīrieti 20 gadu un lielāko daļu laika laulībā, pirmā reakcija ir pārsteigums. Jo īpaši, ņemot vērā faktu, ka mums nebija dzīvē periodu, kad mēs būtu pašķīrušies,» par vīra nodevību igauņu medijam stāsta ministre.

Lai arī abu ģimenē aug seši bērni, viņu laulības attiecības bijušas nošķirtas vienam no otra.

«Jā, mēs neesam katru dienu kopā, un mums nekad nav bijuši lieli strīdi, kad abas puses ietur pauzi attiecībās, lai padomātu. Ja tu redzi cilvēku vienu vai divas reizes mēnesī un pārējā laikā komunikācija notiek elektroniski, tad satikšanās reizēs nestrīdēsimies, bet nodarbosimies ar mums nepieciešamām lietām.»

Igaunijas izglītības un zinātnes ministre Mailisa Repša ar savām sešām atvasēm, kas dzimušas laulībā ar latviešu vīru Agri Repšu. / Instagram

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv