Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Maliginu kara pamatā rūpīgi slēpta traģēdija

© Publicitātes foto

Šausminošas apsūdzības, pāridarījumi, savstarpēja izmantošana, greizsirdība un aizvainojumi, kuras pamatā sena, sabiedrības acīm cītīgi slēpta ģimenes tiesas prāva, – to visu atklāj »Vakara Ziņu« rīcībā nonākušie tiesvedības materiāli, kuros apsūdzēts pāragri mirušā miljonāra Valērija Maligina pirmās sievas Innas civilvīrs Oļegs. Detaļas, ko atklāj tiesvedības dokumenti, arī sniedz cilvēcisku skaidrojumu, kādēļ Nika šobrīd vairs nerunā ne ar savu māti, Valērija pirmo sievu Innu Maliginu, ne vecāko māsu Irinu Maliginu, kuru īpašā tuvība ar tēvu, iespējams, paglābusi no bērnības šausmām, jo viņa, domājot par ģimenes biznesa pārmantošanu, aizsūtīta izglītoties ārzemēs, bet brīvlaikos pārsvarā dzīvojusi tēva mājās.

Tiesvedība astoņu gadu garumā

Astoņus gadus ilgajā tiesvedībā, kas vēl aizvien nav beigusies, Innas Maliginas civilvīrs Oļegs, ar kuru viņa uzsāka kopdzīvi pēc šķiršanās ar farmācijas kompānijas «Olainfarm» īpašnieku Valēriju Maliginu, bijis apsūdzēts pēc diviem ļoti smagiem Krimināllikuma pantiem. Šausmas, ja var ticēt tiesvedības materiāliem, kas nonākuši »Vakara Ziņu« rīcībā, notikušas privātmājā Vangažos, kur pēc šķiršanās no miljonāra Maligina dzīvojusi Inna ar jaunāko meitu Niku. Abas epizodes it kā notikušas 2004. un 2008. gadā. Smalkāk tiesvedības materiālus nevaram atspoguļot, jo tie satur privātu informāciju.

Oļegs stāsta, ka Innai nebija vajadzīga nedz ģimene, nedz arī interesējušas rūpes par meitām

Innas bijušais civilvīrs Oļegs vairākkārt ir sazinājies ar »Vakara Ziņām« un uzskata, ka saistībā ar viņam izvirzīto apsūdzību un astoņus gadus ilgo tiesvedību vainojama bijusī dzīvesbiedre. Oļegs stāsta, ka Innai nebija vajadzīga nedz ģimene, nedz arī interesējušas rūpes par meitām.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv