Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Intars Busulis Sočos runā par tautu draudzību

© Māra Ošuroka un Jaroslava Lavrenko

No 4. līdz 9. septembrim Krievijas kūrortpilsētā Sočos norisinājās starptautiskais populārās estrādes mūzikas jauno izpildītāju konkurss «Jaunais vilnis 2018». Kā jau ierasts, festivālā piedalījās konkursanti (šoreiz no 10 pasaules valstīm), kā arī Krievijas un ārzemju estrādes zvaigznes, to skaitā Latvijas pārstāvji Laima Vaikule un «Jaunā viļņa 2005» uzvarētājs Intars Busulis.

Pašmāju zvaigzne dziedātājs Intars Busulis redzams ne tikai Latvijas TV ekrānos, bet jau labu laiku kā paspējis iekarot savu vietu arī Krievijas šovbiznesā. Ar Busuli «Jaunajā vilnī» Sočos tiekamies nu jau kuro gadu pēc kārtas.

Neformālā sarunā pēc tradicionālā «Jaunā viļņa» futbola mača pludmalē Busulis atklāj, ka šajā konkursā viņu visvairāk piesaista tieši tautu draudzība, kas valda pasākumā, kā arī iespēja nest Latvijas vārdu pasaulē un, protams, komunicēšana ar interesantiem cilvēkiem.

Intars piebilst, ka žūrijas komisijas ietvaros arvien grūtāk kļūst izvēlēties uzvarētāju, jo konkursantu līmenis arvien pieaug.

Starp citu, futbola mačā tieši Intars Busulis palīdzēja «Zvaigžņu komandai» gūt uzvaru pār «Konkursantu komandu», iesitot kārtējos vārtus, tāpat kā pagājušajā gadā. Paslavējot Intaru par labu fizisko formu, dziedātājs uzsmaida: «Paldies, cenšos.»

Jāpiebilst, ka Busulis ne tikai teju ik vakaru uzstājās «Jaunā viļņa» koncertos un aktīvi darbojās žūrijas komisijā, bet bija sastopams arī «afterparty» jeb nakts ballītēs.