Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS: Valērijs Meladze patiesībā ir ļoti kautrīgs

© Depositphotos, Vida Press

Šoreiz aplūkosim Krievijā un arī Latvijā populārā gruzīnu izcelsmes dziedātāja Valērija (īstajā vārdā Valeriana) Meladzes personīgo horoskopu.

Valērijs ir tipisks Vēzis, šajā zīmē viņa horoskopā atrodas Saule, Merkurs, Venera - planētas, kas veido cilvēka personību, ir saistītas ar viņa raksturu, interesēm, naudas pelnīšanu un mīlestību.

Vēzis ir ūdens zīme, un konkrētajā horoskopā to vēl vairāk papildina Zivju un Skorpiona ietekme. Tātad kopumā puse no visām planētām dziedātāja horoskopā saistītas ar ūdens stihiju. Tas nozīmē, ka, neskatoties uz to, ka uzstājas publikas priekšā, viņš ir jūtīgs, emocionāls, uz iekšu vērsts un kautrīgs. Pieķeras ģimenei un vēlas bērnus. Kā apliecinājums tam ir fakts, ka Valērijam Meladzem no pirmās laulības ir trīs meitas (bija arī dēls, kurš diemžēl nomira dažas dienas pēc dzimšanas) un otrajā laulībā ir divi dēli. Tātad viņu droši var nosaukt par daudzbērnu tēvu. Spēcīga ir arī Valērija saikne ar vecāko brāli, komponistu Konstantīnu Meladzi, kurš ir praktiski visu viņa izpildīto dziesmu autors. Arī labais Merkura (atbild par brāļiem un māsām) stāvoklis dziedātāja horoskopā apstiprina, ka attiecības ar brāli varētu būt labas un svarīgas, turklāt tieši sadarbības ziņā.

Prasīgs pret sevi un apkārtējiem

Meladzes astrokartē redzams, ka viņš dzimis Mēness aptumsuma ietekmē, kas padara šo cilvēku vēl vairāk emocionālu, nedaudz atņem viņam enerģiju, turklāt Mēness ir Vēža zīmes valdošā planēta, tātad svarīga.

Vienlaikus Mēness Valērijam atrodas Auna zīmē, tāpēc dusmu brīžos viņš var būt neadekvāts, uz āru laužas ilgstoši krātās emocijas. Kā sērkociņš - ātri iedegas, bet tikpat ātri arī sadeg, tātad ilgstoši sevī naidu netur. Personību veidojošā Vēža zīme nekādi nesader ar tikko noraksturoto Auna ietekmi, tāpēc zināma pretruna personībā tomēr iezīmējas. Auns visu grib tūlīt un tepat, kamēr Vēzis neuzdrošinās ko mainīt. Secinājums - vēlmes nesaskan ar patieso rīcību.

Diemžēl Valērijam ir vājš Saules (enerģija, dzīvesprieks, raksturs) un Marsa (vīrišķā planēta) stāvoklis horoskopā, kā arī praktiski nav uguns stihijas (caursišanas spēja, uzņēmība) ietekmes, kas liecina, ka viņam nepieciešams atbalsts, tuvi cilvēki blakus, kāds, kas iedvesmo.

Marss un Saturns (vīrišķās planētas) attiecīgi atrodas Jaunavā un Zivīs, kas norāda uz to, ka Meladze kā vīrietis nav par sevi pārliecināts. Iespējams, ir kautrīgs, bet to slēpj, uzliek sava veida masku. Noteikti ļoti paškritisks, ko pastiprina spēcīgā Jaunavas zīmes ietekme horoskopā kopumā (3 planētas no 10 atrodas Jaunavā). Nozīmīgi, ko par viņu pateiks un padomās citi, kā novērtēs. Prasīgs pret sevi un apkārtējiem. Par savu likteni nežēlosies, vismaz ne publiski.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv