Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_downwardPOSITIVUS 2010

Šo piektdien sāksies “Positivus Festival”, kas ilgs divas dienas – 15. un 16. jūlijā, un izcelsies ar vairākām novitātēm, ieskaitot jaunu tā norises vietu: kā zināms, šoreiz pasākums notiks Rīgā, Lucavsalā.
14.jūl 2022 Sandris Vanzovičs
Festivāla "Positivus" apmeklētājus organizētāji un policija aicina neizmantot personisko auto nokļūšanai pasākumā.
13.jūl 2022 Portāls nra.lv, Ziņu aģentūra LETA
Sociālajās vietnēs cilvēki diskutē par "Positivus Festival" lēmumu pilnu biļeti prasīt arī no bērniem, tostarp zīdaiņiem.
13.jūl 2022 tautaruna.lv
Populārās mūzikas festivāla "Positivus" kopējais budžets ir divi miljoni eiro, šodien preses konferencē atklāja tā rīkotājs Ģirts Majors.
13.jūl 2022 Portāls nra.lv, Ziņu aģentūra LETA
Pavisam klusi un nemanāmi pielavījies gada skaļākais un pamanāmākais notikums Latvijas populārās mūzikas dzīvē – festivāls “Positivus”, kas 15. un 16. jūlijā norisināsies jaunā dislokācijas vietā Lucavsalā. Koncertaģentūras “Positivus Music” vadītājs Ģirts Majors uz festivāla norisi un tā nākotni raugās optimistiski, lai gan ir iemesls arī dažādām bažīgām domām un pārdomām.
10.jūl 2022 Sandris Vanzovičs
Populārās mūzikas festivāla "Positivus" norisei Rīgas dome šodien nolēma piešķirt 200 000 eiro.
29.jun 2022 Ziņu aģentūra LETA
“Positivus” festivāla programmu papildinājis izraēliešu solo mākslinieks Asaf Avidan, kura debijas albuma kompozīcijas “Reckoning Song” remikss ilgstoši turējās Eiropas valstu dziesmu topu pirmajās vietās, bet singls “The Labyrinth Song” dzirdams Netflix seriālā “Dark”. Ņemot vērā to, ka festivāla galvenais “hedlaineris” A$AP Rocky atkal iekūlies nepatikšanās ar likumsargiem, šāds papildinājums ir īsti laikā...
24.apr 2022 Sandris Vanzovičs
Ar vairāku aktuālu mākslinieku piedalīšanos papildināta šīs vasaras “Positivus” festivāla programma – par “hedlaineriem” apstiprināti A$AP Rocky, Megan Thee Stallion un Jamie xx.
25.mar 2022 Sandris Vanzovičs
Šonedēļ “Positivus” izziņoja pirmo nākamā gada festivāla “hedlaineri” – par to kļuva Ņujorkas hiphopa mākslinieks A$AP Rocky. Šoreiz mūziķu izvēlē rīkotājiem nāksies būt uzmanīgākiem nekā jebkad iepriekš, jo “Positivus” pārcelšanās no Salacgrīvas uz Rīgu radījusi arī daudz svārstīgo.
28.nov 2021 Sandris Vanzovičs
"Positivus" festivālā nākamā gada jūlijā Rīgā uzstāsies hiphopa mākslinieks "A$AP Rocky", informē festivāla rīkotāji.
24.nov 2021 Portāls nra.lv
Mikroblogošanas vietnē “Twitter” viedokļi par festivāla “Positivus” norises vietas maiņu raisa gan sentimentālas atmiņas, gan atbalstu lēmumam.
20.nov 2021 tautaruna.lv
Populārās mūzikas un mākslas festivāla "Positivus" pārcelšana no Salacgrīvas uz Rīgu padarīs pasākumu pieejamāku, tostarp arī ārvalstu visiem, preses konferencē norādīja festivāla rīkotājs Ģirts Majors.
16.nov 2021 Portāls nra.lv, Ziņu aģentūra LETA
Populārās mūzikas un mākslas festivāls "Positivus" nākamgad notiks Rīgā, šorīt intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" atklāja galvaspilsētas mērs Mārtiņš Staķis (PP).
16.nov 2021 Ziņu aģentūra LETA
photo_camera
Ieilgušās Covid-19 pandēmijas dēļ festivāls "Positivus" šogad nenotika. "Positivus" laikā ierasti ļaužu pilnajā Salacgrīvā šogad ir klusi.
19.jūl 2021 Ziņu aģentūra LETA, portāls NRA
Ieilgušās Covid-19 pandēmijas dēļ festivāls "Positivus" notiks nākamajā gadā no 15.jūlija līdz 16.jūlijam, informēja pasākuma rīkotāji.
29.jun 2021 Ziņu aģentūra LETA
Festivālu "Positivus" ir iespējams sarīkot mēneša laikā, un tā norise būs atkarīga arī no tā, vai ārzemju mākslinieki varēs atsākt ceļot, pavēstīja koncertaģentūras "PositivusMusic" vadītājs Ģirts Majors.
26.apr 2021 Ziņu aģentūra LETA
Ņemot vērā esošo situāciju valstī, festivāla organizatori ir pieņēmuši lēmumu festivālu Summer Sound pārcelt uz 2021. gada vasaru – 23. un 24. jūliju, saglabājot visu līdz šim izziņoto programmu.
30.apr 2020 Portāls nra.lv
Salacgrīvas uzņēmējus negatīvi ietekmēs ne tikai festivāla "Positivus", bet arī citu kultūras pasākumu atcelšana, sacīja Salacgrīvas novada domes priekšsēdētājs Dagnis Straubergs (LRA), komentējot organizatoru lēmumu pārcelt "Positivus" uz 2021.gadu.
21.apr 2020 Ziņu aģentūra LETA
Šī ir ārkārtas situācija, kurā mēs visi esam pirmo reizi. Īsā laika posmā pasaule ir pilnībā mainījusies. Laikā, kad daļa cilvēku cīnās par svarīgāko – cilvēka dzīvību - dažādas grūtības piedzīvo ikkatrs. Šī paziņojuma rakstīšana ir grūtākais, ko nācies darīt festivāla  13 gadu pastāvēšanas laikā, jo mums jāpaziņo, ka 2020. gada vasara būs bez Positivus festivāla un festivāls tiek pārcelts uz 2021. gadu.
21.apr 2020 Portāls nra.lv
Latvijas lielāko populārās mūzikas festivālu - "Summer Sound" un "Positivus" - liktenis ir atkarīgs no kopējās Covid-19 izplatības situācijas Eiropā un starptautiski noteikto ierobežojumi turpināšanās, aģentūra LETA sacīja festivālu rīkotāji.
1.apr 2020 Ziņu aģentūra LETA