Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide

“Positivus” arī nākamgad tomēr notiks Rīgā

© Krists Luhaers

Lai gan pēdējā laikā uzvirmojušas runas, ka “Positivus Festival” varētu mainīt savu dislokācijas vietu, tās izrādījušās nepamatotas – arī 2024. gadā festivāls norisināsies Rīgā.

“Gaidāmajā vasarā “Positivus” festivāls notiks 19. un 20. jūlijā Rīgā, Lucavsalā,” informē “Positivus” komanda. Sākot no 5. decembra, trīs dienas pirmās festivāla biļetes būs pieejamas par zemāko “Early Bird” biļešu cenu: divu dienu biļete maksās 69 eiro, divu dienu + telšu pilsētiņas biļete - 84 eiro, fanu podests - 99 eiro, VIP biļete - 199 eiro. Jau tuvākajās nedēļās tiks izziņots festivāla pirmais galvenais mākslinieks.

No jaunumiem - pēc publikas pieprasījuma nākamvasar festivālā atgriezīsies Telšu pilsētiņa, kurai gan būs ļoti ierobežota ietilpība, un tā nepārsniegs 10% no kopējās festivālu apmeklētāju kapacitātes.

“”Positivus” nepārprotami ir nostiprinājis savu vadošā Baltijas reģiona festivāla statusu, kurš īpaši pēdējos gados piedāvā ļoti spilgtu aktuālās populārās mūzikas programmu. Neviens cits vasaras festivāls Baltijā, tieši mūzikas zvaigžņu ziņā, nav tuvu salīdzināms ar “Positivus”. To apliecina arī tas, ka 2023. gadā nepilna trešdaļa apmeklētāju bija no kaimiņu valstīm. Manuprāt, lielākajiem festivālam ir svarīgi reprezentēt šodienas populārāko mūziku un demonstrēt arī spilgtākās nākotnes tendences. Arī bez mūzikas “Positivus” festivāla teritorija ir piepildīta ar dažādām izklaidēm un stendiem, kas ir apjomīgākā kopš savas pastāvēšanas,” stāsta “Positivus Festival” līderis Ģirts Majors.